Ремонт Android TV BOX у Львові

Ремонт Android TV BOX приставок. Прошивка

Магазин Ідеал. Львів, вул. Городоцька, 93

(032)23-7777-6
(098)38-0-5959
(066)56-0-5755
(093)43-5757-4
 
Ви можете відправити в наш сервісний центр у Львові неробочу приставку за допомогою Нової Пошти, якщо ви знаходитесь не у Львові. Ви платите тільки за результативний ремонт Android TV BOX.

Ми ремонтуємо будь-які Android приставки у Львові. Найрозповсюдженіші моделі: Infomir mag 200 / mag 245 / mag 250 / mag 254 / mag 255 / mag 270 / mag 275, AuraHD, OpenBox, X96M, MXIII, MK802, SmartTV DUO, QQ2A RK3028A, RK3128, RK3188, RK3229, Q7, MK808, MK809, CS199, CS918, CS838, AD6333, DNS T-008, Amlogic AML8726-M(MX), M8S (M9), MXQ Pro / Plus, M8 Amlogic S802, M8S Amlogic S812, Amlogic S905, Amlogic S912, Bluetimes MX5 / 10moons D6, Allwinner A20 Mini PC, Allwinner A31, MXQ-4K, MXQ-PRO, Smart TV V3, Netbox A95X, T95X, Xiaomi MI MDZ-XX-XX та б.і.

Перепрошиваємо на програматорі операторську версію приставки MAG 255 All TV від Укртелекома в AuraHD Plus. Після прошивки приставка MAG 255 не прив'язана до ключа оператора і стає повноцінною Aura HD+ з можливістю подальшого оновлення з сервера виробника.
Після появи рідкокристалічних телевізорів, піднявся попит на Андроїд-приставки (медіа плеєри). За допомогою такого міні-комп'ютера та наявності інтернету можна отримати ряд додаткових переваг. Android TV Box перетворює телевізор на мультимедійний центр. Фільми, музика, ігри, спілкування, серфінг в інтернеті — все це можна отримати, купивши недорогий гаджет на Андроїді.
При тривалому використанні або через дії користувачів Android Smart TV як і всі інші розумні пристрої можуть ламатись.

Переважно, існує дві характерні поломки - програмна і апаратна. Під програмним ремонтом мається на увазі "злітання" програмного забезпечення Android:
  • Приставка не стартує (немає зображення на екрані)
  • Приставка стартує, але висить на логотипі
  • Приставка стартує, доходить до робочого столу, перезавантажується, і так циклічно
  • Приставка стартує, доходить до робочого столу, але постійно видаються системні повідомлення про різні помилки
  • Не працює Google Play, клавіатура, лаунчер
  • Система Андроїд уражена вірусами: реклама, настирливі виринаючі банери, мимовільне відкриття сторінок в браузері, програм і тд
  • Некоректна робота після встановлення Root-прав
  • Android-приставка не стартує після невдалого оновлення OTA
  • Android Smart TV не стартує після невдалої прошивки користувачами
Всі ці симптоми лікуються правильним перепрограмування медіа плеєра (прошивка Android TV BOX). Після прошивки апарат стартує в звичайному режимі, ви отримуєте повністю робочу приставку. Єдиний мінус такого ремонту — повна втрата особистої інформації (фото, відео, дані, встановлені програми).
Існує декілька фірм-виробників процесорів, на яких базуються Android-приставки, переважно це: Amlogic, Allwinner, MediaTek, RockChip, Intel. Враховуючи, що переважна більшість Android медіа плеєрів сумнівного китайського виробництва, то бувають випадки, що неможливо навіть визначити модель приставки. В таких випадках ми підбираємо програмне забезпечення самостійно по характеристикам процесора, Wifi-чіпу, Bluetooth і тд.

Ціна програмного ремонту Android TV Box у Львові коливається в межах 250-350 грн. (в складних випадках з використанням програматора - до 600 грн).

Порада! Не перепрошивайте самостійно Android TV Box, якщо ви «чайник». Не встановлюйте Root-права, якщо ніколи з цим не мали справу! Та все ж якщо вирішили ризикнути, то обов'язково робіть повний backup прошивки, в іншому випадку ви можете пошкодити ваш пристрій назавжди!
Для прикладу, деякі приставки Xiaomi Mi Box після встановлення Root-прав більше не завантажуються і не має можливості їх перепрошити знову.

Другий тип поломок (значно складніший) - апаратний ремонт Android Smart TV Box:
  • Виходить з ладу ROM флеш-пам'ять (EMMC, NAND) приставки
  • Виходить з ладу один з чипів RAM (оперативна пам'ять)
  • Виходить з ладу процесор
  • Виходять з ладу роз'єми USB та HDMI
  • Виходять з ладу роз'єми живлення, блоки живлення
  • Виходять з ладу контролери живлення
  • Виходять з ладу Wifi-чипи
Але найрозповсюдженішою проблемою є вихід з ладу флеш-пам'яті, на яку встановлюється програмне забезпечення Android. Переважно, заміна зіпсованої флешки на нову дає позитивний результат. Ціна такого ремонту Android TV приставки у Львові коливається в середньому 500-650 грн в залежності від типу пам'яті.











Популярні дописи з цього блогу

Ремонт навігаторів-GPS, встановлення карт у Львові, прошивка відеореєстраторів

Ремонт електронних книг у Львові