Прошивка bios на програматорі Львів. Перепрошивка біосу материнських плат

http://ideal.lviv.ua Львів. Городоцька, 93. (032)23-7777-6, (066)56-0575-5

Прошивка bios – завдання для досвідченних користувачів та професіоналів. Не радимо перепрошивати біос материнської плати комп'ютера, як що з цим ніколи не мали справу. Вивести з ладу обладнання можна назавжди, що веде за собою витрати грошей та часу по пошуку нової мікросхеми біосу або нової материнки. Та навіть якщо Ви вже некоректно прошили bios в домашніх умовах, ми можемо Вам допомогти. Прошити біос у Львові коректно можна за допомогою спеціального заводського обладнання - програматора.

Для чого взагалі прошивати bios?
По-перше, виробники завжди виправляють помилки в мікрокоді, що підвищує стабільність роботи та додає багато додаткових мождивостей вашому обладнанню. Особливо це цікаво тим користувачам, які хочуть оновити обладнання через декілька років користування, наприклад, замінити процесор на більш сучасніший та потужніший.

По-друге, переважно, материнські плати випускаються з “сирим” біосом, що в багатьох випадках призводить до несумісності обладнання. Що робити покупцю, який придбав окремо материнську плату та процесор, щоб потім зібрати або оновити старий комп'ютер самостійно, якщо материнка випущена раніше на декілька місяців ніж CPU? Іншими словами, bios материнської плати не має відомостей про новий процесор, відповідно не знає як з ним працювати. Це призводить до того, що комп'ютер просто не стартує, не подає ніяких признаків життя. Те саме стосується і іншого обладннання, наприклад оперативнеої пам'яті. В таких випадках прошити bios просто необхідно. В домашніх умах це зробити вкрай важко. Звичайно, можна перебрати декілька сумісних процесовів, можливо на одному з них материнська плата таки стартане, а вже потім перепрошити біос. Тільки питання де взяти стільки процесорів та і чи доцільно взагалі таке, адже версія біосу може бути одна з найперших. Головне, що визначити, яка версія біосу материнської плати, просто оглянувши її перед чи після покупки неможливо. Побачити версію прошивки можна лише при включеній материнській платі.

По-третє, bios може просто “злетіти” сам. Через невідомі для користувача причини комп'ютер стартує з дивними для пересічного користувача написами на чорному фоні або не стартує взагалі.

Якщо у Вас трапилося щось подібне, Ви можете звернутися в наш магазин у Львові і ми в найкоротщі строки постараємося вирішити проблему. Ціна прошивки біоса у Львові стартує від 75 грн. В складних випадках при використанні програматора ціна прошивки bios 150грн

Популярні дописи з цього блогу

Ремонт Android TV BOX у Львові

Ремонт навігаторів-GPS, встановлення карт у Львові, прошивка відеореєстраторів

Ремонт електронних книг у Львові