Ремонт TFT моніторів у Львові

http://www.ideal.lviv.ua Львів. Городоцька, 93. (032)23-7777-6, (066)56-0575-5
Проводимо діагностику та ремонт моніторів всіх відомих брендів (Samsung, LG, Asus, Acer, BenQ, ViewSonic, HP та ін). В будь-якому випадку відремонтувати монітор буде коштувати значно дешевше ніж купити новий, особливо при такому скачку курсу валюти.
Переважно, головний симптом непрацездатності монітора — він просто не вмикається або вмикається на секунду-дві і відразу гасне. Все це відбувається через нестабільну напругу в наших будинках. Стабільна напруга - 220В, але в наших квартирах інколи можна спостерігати і 180В. Дуже часто горить монітор від блискавок, які можуть “спалити” не тільки монітор, але і комп'ютер та інші побутові електроприлади. Захистом від перепаду напруги, блискавок є блок безперебійного живлення, який ми завжди рекомендуємо ставити, щоб унеможливити передчасне “вмирання” побутових пристроїв, особливо це стосується саме моніторів та системних блоків.
Клієнти завжди задають питання:”А чому згорів блок живлення в TFT моніторі, а в звичайному ЕЛТ телевізорі ні?” Відповідь проста. Чим менше габарити тим більша вірогідність поломки. В ЕЛТ телевізорах чи моніторах стоять трансформаторні блоки живлення, які є значно більші та більш надійніші ніж ті, що встановлюють в сучасних моніторах. Імпульсні блоки живлення сучасних моніторів споживають значно менше електрики і в них більший ККД. Переваги сучасних TFT моніторів очевидні, але блоки живлення є малонадійні і дуже вибагливі до джерел живлення.
В таких випадках перегорає саме вмонтований блок живлення або виходить з ладу плата, яка безпосередньо зв'язана з матрицею. Монітор залитий рідиною теж можна відремонтувати в нашому сервісному центрі у Львові.Є значно складні випадки поломки монітора, які виглядають так: в процесі роботи на моніторі з'являються полоски, точки, викривлення, хвилясте зображення. Такий ремонт коштує дорожче і триває довше по часу.
Застерігаємо! Якщо Ви не спеціаліст, то не проводьте ремонт своїми силами. Тільки уявіть, при включенні монітора лампа підсвітки споживає 1200В, що небезпечно для життя. Також Ви можете пошкодити монітор назавжди. Звертайтесь до спеціалістів.
Остаточна ціна ремонту монітора може бути озвучена тільки після діагностики та виявлення несправності. В середньому це 200 - 400 грн.

Популярні дописи з цього блогу

Ремонт Android TV BOX у Львові

Ремонт навігаторів-GPS, встановлення карт у Львові, прошивка відеореєстраторів

Ремонт електронних книг у Львові