Ремонт блоків безперебійного живлення у Львові

Ідеал Сервіс. Львів, вул. Городоцька 93.

(098)380-5959, (066)560-5755, (073)13-111-05

Ремонт блоків безперебійного живлення у Львові

Блок безперебійного живлення (ББЖ, UPS) використовується для захисту техніки від перепадів напруги, повного вимкнення живлення. Використовуючи ББЖ, користувач має можливість коректно завершити роботу комп’ютера, вимкнути техніку.

Але бувають випадки, коли сам UPS перестає працювати.

Блок безперервного живлення не вмикається?

UPS пищить?

Не тримає напругу, вимикається?

Наш сервісний центр проводить діагностику та ремонт ББЖ у Львові. Ремонтуємо будь які несправності будь яких безперебійних блоків живлення.

Характерні симптоми того, що ваш UPS перестав коректно працювати, потребує ремонту:

  • ББЖ не вмикається
  • ББЖ пищить
  • ББЖ працює тільки від акумулятора, не заряджається
  • Постійно мигає дисплей
  • UPS не тримає навантаження
  • UPS відключається
  • Поява характерного запаху та диму

Всі ці симптоми свідчать про вихід з ладу окремих вузлів джерела безперебійного живлення. UPS потребує ремонту. Проблеми можуть бути в запобіжниках, зношеності акумуляторів, внутрішніх шлейфах, потікших конденсаторах, материнькій платі, кнопках, перегріві, кулерах.

Переважно, в ББЖ встановлюють акумулятори на 7А/год . Якщо час роботи від акумуляторної батареї становить менше 50% номінального часу, то акумулятор варто замінити, інакше він вийде з ладу найближчим часом і підведе в самий невідповідний момент.

Якщо UPS пищить – це свідчить про перевантаження або що система діагностики ББЖ не пройшла перевірку. Джерело безперебійного живлення не вмикається - в більшості випадків це свідчення того, що акумулятор має низький заряд, відповідно, або проблема в акумуляторі або в кабелях, кнопках, короткому замиканні на платі.

Постійно мигає дисплей - одна з можливих проблем - зношеність конденсаторів материнської плати.

Не тримає навантаження. Якщо після вимкнення струму ББЖ також вимикається – проблема в акумуляторі або в електроніці внутрішньої плати.

ББЖ вимикається – це основний симптом перевантаження.

Якщо ви не можете самостійно усунути несправність блока безперебійного живлення – приносьте його в наш сервісний центр у Львові в ремонт. Будемо раді допомогти. З ресурсу https://ideal.lviv.ua/

Популярні дописи з цього блогу

Ремонт Android TV BOX у Львові

Ремонт навігаторів-GPS, встановлення карт у Львові, прошивка відеореєстраторів

Ремонт електронних книг у Львові