Прошивка планшетів у Львові. Налаштування, ремонт, обслуговування

http://www.ideal.lviv.ua Львів. Городоцька, 93. (032)23-7777-6, (066)56-0575-5

Прошивка планшетів у Львові. Налаштування, ремонт, обслуговування

В зв'язку з появою останнім часом великої кількості різноманітних планшетів на ринку, виникає потреба в їх обслуговуванні, так як це робиться з стаціонарними комп'ютерами та ноутбуками. Прошивка планшетів у Львові або перепрошивка — одна з наших додаткових послуг. Фактично, це є ремонт планшета в галузі програмного забезпечення. Дуже часто в Android-планшетах виникають проблеми з програмним забезпеченням, некоректною роботою системи, аж до повного зависання, пошкодженням через віруси та б.і. Просте видалення встановленого ПЗ та повторне встановлення в 99%, рестарт не допомагають. Фактично, апаратура планшета на Андроїді працює в штатному режіми, але система не завантажується, “висить”. Тому стандартні методи вже не діють. Ми пепепрошиваємо планшети будь-яких фірм, відновлюємо заводскі прошивки Android у Львові.
Прошивка планшета за часом триває недовго, але до кожного гаджета треба підходити індивідуально, щоб не пошкодити планшет назавжди. Будь-який планшет прошитий системою Андроїд від Google є не універсальний, так як виробники можуть вносити свої зміни в структуру операційної системи. Android OS є системою з відкритим кодом.
Застерігаємо! Не прошивайте планшети, якщо ніколи з цим не мали справу. Ви можете вивести планшет з ладу назавжди! Звертайтеся до фахівців.
Головна задача прошивки планшетів - відновлення їх працездатності. А також для стабільної роботи планшета, навіть якщо він працює без “глюків”, важливо завжди оновлювати програмне забезпечення. По-перше, виробник виправляє помилки старих версій, по-друге, переважно, нові прошивки (апдейти) працюють на тому самому гаджеті більш швидше та ефективніше, адже Google Android не стоїть на місці та постійно вдосконалюється.
Також ми виконуємо будь-які налаштування (настройки) планшета:
  • опимізація швидкості роботи
  • збільшення “живучості” планшета за допомогою використання економії батареї
  • встановлюємо потрібне програмне забезпечення
  • створюємо нові облікові засоби, за допомогою яких можна отримати подальший доступ до Google Play, Skype і т.і.
  • Встановлюємо будь-які ігри для планшета
Якщо ви счасливий володар планшету з модулем GPS, то ми допоможемо прошити планшет у Львові так, щоб він зв'язувався з супутниками без доступу до мережі інтернет!
Ціна прошивки планшета у Львові - 100 грн.
P.S. Перепрошиваємо електронні книжки, наприклад, Barnes&Noble Nook The Simple Touch Reader, які після прошивки стають повноцінним планшетом андроїд з екраном E-Ink.

Популярні дописи з цього блогу

Ремонт Android TV BOX у Львові

Ремонт навігаторів-GPS, встановлення карт у Львові, прошивка відеореєстраторів

Ремонт електронних книг у Львові