Прошивка принтерів, БФП у Львові

Прошивка принтерів у Львові, заправка картриджів

Магазин Ідеал Львів. Городоцька, 93. (032)23-7777-6, (066)56-0575-5

Розповсюджена проблема в принтерах та багатофункціональних пристроях — вбудований програмний лічильник кількості надрукованих листків паперу, який унеможливлює використовувати картридж для подальшої заправки та сам чіп захисту, який знаходиться на лазерному картриджі та працює в парі з програмним лічильником та блокує роботу друкарки.

Заправка лазерного картриджа стає недоцільної тому, що принтер все одно буде видавати помилку "Закінчився тонер". Звичайно, можна купувати новий картридж, але, враховуючи високу ціну на них (лазерні картриджі, переважно, коштують як півпринтера) викристання друкувального апарату стає достить дорогим в експлуатації.

Ця проблема вирішується спеціальною програмною, так званою, "fix" прошивкою принтера чи мфп.

Прошивка принтера - розблокування захисту принтера програмним методотом для подальшого використання лазерного картриджа для багаторазової заправки тонером. Прошивка принтера виконується один раз і назавжди знімає захист, встановлений фірмою-виробником. Як правило, це всі принтери та бфп Samsung та Xerox.

Не радимо перепрошивати принтер в домашніх умовах, так як некоректно прошитий принтер повністю стає непрацездатним і відновленню не підлягає!!!

Здійснити прошивку принтера чи мультифункційного пристрої можна в нашому магазині за адресою, яка вказана на сайті. Проконсультуватись з приводу моделі та можливості прошивки будь-якого принтера Ви можете по телефону або з консультантами online.

Ціна прошивки принтера або багатофункціонального пристрою - 150-200 грн.
Також ми здійснюємо заправку лазерних картриджів, використовуючи високоякісні тонери, які навідміну від всіх інших, гарантують стабільну роботу друкарського апарату та значно продовжують життя Вашого лазерного картриджу.

Популярні дописи з цього блогу

Ремонт Android TV BOX у Львові

Ремонт навігаторів-GPS, встановлення карт у Львові, прошивка відеореєстраторів

Ремонт електронних книг у Львові